איחוי או פתיחה של קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

הנושא נשמע מוזר - אך יש בחורות ונשים רבות שלא קיימו יחסי מין מעולם ומפתחות בגיל מסוים חשש מביתוק קרום הבתולים ביחסי מין עד כדי כך שנמנעות מחברויות רציניות שיכוולות להוביל לקשר משמעותי לעיתים יש תחושה שקרום הבתולים "מונע" התפתחות, הגשמה או שינוי לטובה בחיים ש"נתקעו" ניתן בהחלט לפתוח את קרום הבתולים בפעולה פשוטה ללא כאב משמעותי ולהתגבר על המחסום הזה שבעיקרו הוא מחסום פסיכולוגי כמובן שמאידך נתקלים בבחורות רבות במיגזרים שונים יחודיים שמבקשות לאחות את קרום הבתולים מסיבות סביבתיות או תחושה של צורך בשלמות לקראת חיים משותפים שחזור קרום הבתולין ניתן לביצוע גם זמן רב לפני החתונה ניתן להתיעץ ולקבל הסבר דיסקרטי - 052-5134747 בברכה דר חיים קריסי

10/12/2007 | 21:32 | מאת: דורה

ד"ר קריסי שלום רב ! יש לי חבר כשנתיים ובחצי שנה האחרונה אנחנו מנסים לקיים יחסי מין ולא מצליחים. שנינו בני 25, עשינו בדיקות והכל בסדר. אצלי התגלה "וסתבוליטיס" והרופא המטפל טען שעליי לעבור ניתוח לפתיחת קרום הבתולין. השאלה שלי: כמה זמן עורך ניתוח שכזה והאם זה כואב? האם יש לזה השלכות בעתיד? בברכה, דורה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן