צניחת שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/08/2006 | 11:11 | מאת: מתלבטת

עוד שאלה קטנה, שאולי תיראה טפשית. כפי שציינתי אני עומדת לפני ניתוח הרמת שלפוחית השתן וכריתת רחם. האם רחיצה במים המלוחים של ים המלח עלולה לגרום לצריבה או לכל הרגשה לא נוחה אחרת בגלל שהשלפוחית בולטת החוצה?

שלום לא - אין שום בעייה עם זה דר קריסי

04/11/2006 | 06:35 | מאת: מירי

שלום שמי מירי רציתי לישאול יש לי צניחת שלפוחית השתן אני מתארת זאת על ידי נפיחות שיוצאת לי האם דבר זה מסוכן ומצריך ניתוח????

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן