שפתיים כהות מאד

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/07/2006 | 18:19 | מאת: שירה

שלום לכולם, מסיבה כלשהיא שפתי הפות שלי ממש כהות, בגוון חום-שחור. האם התופעה מוכרת? מה יכולה להיות הסיבה? יש פיתרון פשוט כלשהו? תודה רבה!

שלום יש סוגי שפתיים כיהות וגבשושיות (בנשים לבנות) המבנה מולד והדרך להתגבר על כך היא לבצע הפחתה ניתוחית של השפתיים - במידה ואפשר (לא בכל מיקרה זה יתן תוצאות טובות איני מכיר דרך להתגבר על כך באמצעות משחות וכו' - אלה אינם כתמים כדדוגמת כתמי שמש

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן