שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/08/2006 | 19:03 | מאת: ma-me

אני בת 18 אני מעוניינת לעבור ניתוח ואגינלי בגלל שפתיים מוגדלות (מאז שנולדתי) רציתי לדעת מה ההבדל בין לעשות את הניתוח אצל רופא בקופת החולים לבין מכון אסטתי. ומהם המחירים בקופות החולים ובמכונים האסטתיים? תודה

ניתוחי פות ווגינה דורשים ידע ונסיון ספציפים כל אחד יכול ללחוץ על דוושת בנזין אך זה לא הופך אותו לנהג מקצועי ובשטח הרפואי - הכשלונות חמורים כמובן הרבה יותר אחד המרכזים הכירורגים עם הנסיון הרב ביותר הוא שלנו ולמידע ספציפי LEYAPOT.COM זה אתר הבית שלנו באתר זה תמצאי מידע רב על הנושא איני ממליץ לפנות לאנשים שאינם מומחים בתחום כירורגיה וגינלית בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן