שאלה דחופה וקריטית בנושא בתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/10/2007 | 10:37 | מאת: נור

שלום, אני אמא לכלה שהתחתנה לפני חודשיים ואנחנו מהמגזר הערבי שמקדישים חשיבות עליונה בנושא הבתולין בליל הכלולות בתי בתולה ובליל הכלולות בזמן המגע המיני לא ירד לה דם אחרי 3-4 ימים היה לה דמום ואנו חשבנו שמדובר במחזור למרות שלא הייתה אמורה לקבל,לפני יומיים במהלך וויכוח שהתפתח לריב בעלה של ביתי טוען שלא הייתה בתולה בליל הכלולות,הדבר פוגע מאוד בכבוד של ביתי וזה יכול להוביל לגרושין,אני וביתי בטוחות שהיא הייתה בתולה האם רופא גינקולוג יכול לקבוע מתי קרום הביתולין נקרע?אשמח לעזרה בנושא.

שלום אפשרי אם תגיעו כמה שיותר מהר כניראה שהיתה בתולה ואצל חלק הקרום יותר גמיש - אסביר זאת לבעל אם תרצו שאבדוק אותה תקבעו תןר למחר בטל 052-5134747

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן