איחוי רקמות הפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/10/2007 | 08:06 | מאת: ש.ע

יש לי שאלה האם יש אפשרות לאחות את הרקמות החיצוניות של הפות ז"א לא את קרום הבתולים שזה יותר פנימי? ואם כן היכן ניתן לעשות זאת?

את מוזמנת להגיע לבדיקה ויעוץ - איני בטוח שאת מסבירה את עצמך טוב אי אפשר לסגור את הנרתיק כיוון שדם הווסת והשתן יוצאים מאותו איזור ולכן אי אפשר ואסור לסגור שפתיים קטנות דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן