כאבים באזיור התפרים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

14/10/2007 | 13:30 | מאת: טלי

ד"ר נכבד, שלום רב לפני כשנה ילדתי את בתי הבכורה, ומאז אני חווה כאבים באיזור הנרתיק בעיקר בעת יחסי מין. אני חשה כעין גושי בשר באיזור, וזה נראה כתוצאה מהתפרים. ביקשתי מרופאת הנשים לבדוק את הדבר, והיא בדקה ופסקה שהיא לא רואה דבר חריג. כמובן שלא כ"כ חשוב שהיא לא רואה, אלא מה שאני מרגישה, והבנתי מהרבה מקורות באינטנרט שילעיתים נוצרות כעין "ציסטות" במקום התפרים או שתפרו מתוח מדי. השאלה למי כדאי לפנות, והאם במקרה שיהיה צורך בניתוח פלסטי, ניתן לעשות זאת בביה"ח, או רק באופן פרטי? כמה זה אמור לעלות פחות או יותר? והאם זה כרוך בזמן וסבל רבים? תודה רבה מראש

הנושא בתחום מומחיותי את יכולה לקבוע תור לבדיקה 05205134747 לרוב האיחוי לא סימטרי או שנוצרות שירכות פיברוטיות בנרתיק אבל - צריל לבדוק בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן