הקטנת שפתיים בפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/10/2007 | 07:47 | מאת: מישהי

שלום חיים קריסי יש לי שאלה לגבי ניתוח להקטנת שפתיים בפות:קראתי אמון חומר על הנושא וכתוב שהלידה לא משפעיה על גודל השפתיים ואתה אומר שכן?ועוד שאלה:חברה שלי עשתה את הניתוח הזה לפני כשנה וחצי ועדיין האיזור רגיש ולא נוח לה לקיים יחסי מין האם זה יתכן? ושאלה אחרונה :תענה לי בתור רופא מה בעצם החסרונות(בטוח שיש) של הניתוח הזה?(היתרון אםטתי בלבד-אין הצדקה רפאוית לניתוח הזה,אלא אם כן שפתיים "מתערבות") אמון תודה.

אין שום הצדקה לניתוח אם כלום לא מפריע !!! אם בעיניך המבנה יפה ותקין וגודלן לא מהווה הפרעה רפואית לדעתי אין הצדקה לניתוח לגבי לידה - יש צעירות שאצלן השפתיים ענקיות ולא סימטריות באופן מולד ויש נשים בגילאי ה 40-30 שמבנה השפתיים הקטנות השתנה אחרי לידות אין עבודות מחקר בנושא ואני מצטט בעיקר מנסיוני ותלונות הנשים בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן