כאבים בצלקת 3 שנים אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/10/2007 | 11:00 | מאת: הדס

שלום ד"ר לפני 3 שנים עברתי ניתוח וסטיבוליטיס. הכל היה נהדר, הניתוח הצליח והיו לי ממש שנים של חסד. לפני שבועיים בעת קיום יחסי מין הרגשתי כאבים זהים לכאבים שהרגשתי בעבר. לאחר בדיקה גיליתי שמדובר על המקום של הצלקת (שלא היה איתו שום בעיות לפני כן). אני לא יודעת אם מדובר בוסטי או בכאבי צלקת , כיצד אתה מציע לטפל בזה? אני מיואשת משום שלפני הניתוח עברתי את כל הטיפולים האפשריים (זריקות / ביופידבק/שמנים/משחות/דיקור/טיפול סקסולוגי) ושום דבר לא עזר! בבקשה ענה לי במהרה, אני ממש ממש בלחץ תודה, הדס

שלום הדס אין מה להתיאש יש סיכוי גדול שמשהו חולף גרם לכאב כמו זיהום, טראומה מקומית וכו' ועם קצת מנוחה ממין ומשחה המכילה גם סטרואידים כגון דרמקומבין או קומאגיס במריחה יומית למשך 1-2 שבועות יעבירו את הכאב כמובן וסטיבוליטיס יכולה לחזור - פחות נראה לי מהסיפור שלך הייתי מתחיל מהקל לכבד ולא רץ לניתוח כרגע בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן