קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

30/09/2007 | 18:01 | מאת: שירי

אני לא מצליחה לקיים יחסי מין בשל קרום בתולים נוקשה. קראתי בעלונים שלעיתים הקרום הבתולים עווה מידי ויש צורך בלעבור ניתוח לשם הסרתו. האם הניתוח מסוכן? כמה זמן לוקח? בבקשה מסור לי את כל הפרטים. אני חיילת ורציתי לפתור את זה באופן פרטי. מהו המחיר? תודה רבה.

שלום אין סכנה מיוחדת בפתיחתו בצורה כירורגית תוכלי ליצור איתי קשר לבדיקה - יתכן שלא רק הקרום הבעייה אלא יש שינוי במבנה הנרתיק כגון מחיצה אורכית וכו' טל 052-5134747 בהצלחה דר חיים קריסי

01/10/2007 | 15:19 | מאת: שירי

האם מחיצה אורכית יכולה להשפיע על היריון? תודה רבה!!

01/10/2007 | 15:19 | מאת: שירי

האם מחיצה אורכית יכולה להשפיע על היריון? מהם הסיכונים? ומה ניתן לעשות עם זה? תודה רבה!!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן