ניתוח לטיפול בווסטוביליטיס

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

12/08/2006 | 21:56 | מאת: קרן

שלום אני סובלת מווסטוביליטיס שנים רבות- אובחנתי לאחרונה לאחר שנים של חוסר מענה למצוקתי. אבקש לדעת מהם הסיכונים הכרוכים בניתוח- מלבד הסיכון הקיים בכל הרדמה.

שלום קרן מנסיוני בניתוחי וסטיבוליטיס התוצאות טובות ויש ירידה ניכרת או החלמה מלאה במרבית המיקרים (80-90 אחוז) אבל - לפני ניתוח אני ממליץ לפציאנטיות שלי לנסות הרבה דברים אחרים כגון שינוי תזונתי, פזיוטרפיה, שימוש במישחות מקומיות לעיסוי האיזור - וזאת לאחר אבחנה ודאית שאני עושה של וסטיבוליטיס מיקרים רבים מדובר על וגיניזמוס, אלרגיות, הפרעות אחרות ביחסים, וכו' וצריך לשלול אותם לפני שרצים לניתוח כעיקרון הניתוח אינו מסוכן במיוחד ומעולם לא ניתקלתי בסיבוך שלו אם כי תיאורתית יתכן זיהום, צלקת לא תקינה וכו' בהצלחה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן