חוסר התאמה בין איברי מין.

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/09/2007 | 11:25 | מאת: מורן

שלום, אני בת 28, נשואה 3 שנים לבעל מקסים ואוהב. לאחרונה התחילו אצלי רטיבויות גדולות מהרגיל בזמן קיום יחסי מין, עד שאינני מרגישה את איברו של בעלי. אני לא נוטלת גלולות והגניקולוגית לא מצאה אצלי בעיה פיזית. האם יכול להיות שהאיבר של בעלי לא מספיק עבה בשבילי ולכן גם איני מרגישה כ"כ ? הבעיה גורמת לי לתסכולים ואיני ששה לקיים עמו יחסים בזמן האחרון. יש לציין כי עם חברי הקודם הייתי מרגישה הכול ונהנית מאוד, כיוון שאיבר מינו היה עבה יותר. הנישואים שלי חשובים לי, מה לעשות ???

אם לא ילדת מעולם כניראה שגודל הנרתיק לא בעיתי הרטיבות הרבה מורידה מהחיכוך - לרוב אין פתרון לרטיבות פזיותרפיה עם ביופידבק וחיזוק הסוגר הטבעתי של הוגינה יכול לעזור (בכל קופות החולים) וגם יחסי מין מגוונים פותרים בעיות ביחסים הקונבנציונלים בהצלחה דר קריסי

09/09/2007 | 16:07 | מאת: מורן

תודה רבה דר'. אולי אנסה את זה לפני ניתוח. האם אתה מאמין בעיבוי פין ? חשבנו אולי על הזרקות לעיבוי אצל דר' יעקב יעקובי במדיקל סרוור, הבעיה היא ששמעתי סיפורים מזוויעים על ההזרקות אצל כמה גברים. מה דעתך ?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן