קרום ביתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

04/09/2007 | 21:39 | מאת: שולי

שלום... אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון אם לא אנא הפנו אותי... השאלה שלי היא : אם אני מעוניינת לעבור ניתוח של תפירת קרום הביתולין אחרי שנקרע בקיום יחסי מין...אני חייבת לעשות אותו זמן קצר לפני הנישואין או שאפשר לעשות את זה גם לפני הנישואין בתקופה ארוכה..מתי שאני רוצה?(אני ממגזר דתי שלא מקבלים בנות שאינן בתולות).. תודה מראש

אפשר גם לפני אני מבצע שחזור מושלם של הקרום שלמעשה נשאר עד יחסי מין ולא בשיטה שהרבה עושים שפשוט סוגרים בחוט לפני ליל הכלולות לקביעת תור 052-5134747 בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן