הקטנת שפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/09/2007 | 08:48 | מאת: סיון

האם ניתן לבצע ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות כאשר המטופלת סובלת מוולוודיניה? האם הניתוח יכול להחריף את המחלה? האם תוכל להמליץ על כמה מנתחים באזור השרון/המרכז? תודה מראש

אין קשר בין הניתוח להקטנת השפתיים לוולוודיניה כעיקרון הגיוני שאמליץ עלי לא ? אבל בוודאי שתוכלי לשאול ולהתענין על כל מנתח אחר בהצלחה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן