בלוטת סיכה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/08/2007 | 12:21 | מאת: נטע

שלום ד"ר. תודה על תשובתך. יכול להיות שהוציאו לי סתם את הבלוטה? בפעם הראשונה רק ניקזו את האבצס. בפעם השנייה ניקזו ופתחו יותר עמוק והפעם עם תפרים ועכשיו זו הייתה רק צ'יסטה (רק שק עם נוזל) והמנתח בבית חולים אמר שאם לא יוציאו לי את הבלוטה אז אני אחזור כל חצי שנה לניקוז מחדש. האם כבר אין דרך חזרה והכל נעשה לחינם?

אין דרך חזרה יכול להיות בהחלט שהם צדקו ובכל מיקרה אין לזה השפעה על חיי המין שלך דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן