ניתוח פלסטי לפירנאום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/08/2007 | 11:40 | מאת: ק.נ

שלום אני בחורה בת 34 רווקה יש לי בעיה באיזור הפירנאום אני ממש נקרעת באיזור זה ומדממת בזמן בדיקה גניקולוגית הכ פשוטה ובזמן קיום יחסי מין עם חדירה אולי אפשר למצוא לזה פיתרון ע"י ניתוח פלסטי האם זה אפשרי? האם יש פיתרון אחר לזה החיים שלי הם סבל בגלל זה

בהחלט ניתן לפתור את הבעייה בניתוח קטן יחסית הבעייה אינה נדירה ונגרמת לרוב בגלל מבנה עור לא תקין לרוחב הכניסה לנרתיק אם מוזמנת להגיע לבדיקה ויעוץ לגבי ניתוח בהצלחה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן