משום מה, הורדתם את הודעתי ושאלתי!!!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/08/2007 | 00:40 | מאת: מממ

שלום רב, השארתי הודעה לד"ר חיים קריסי ובה שאלתי לעניין הקשר המקצועי שלו לד"ר עמוס שפירא, ולפשר הדבר כי שני הרופאים מפנים לאותו אתר על מנת להתרשם מתמונות מנותחות, ואילו שני הרופאים עובדים באופן נפרד ועצמאי. שאלתי למי עלי לשייך את התמונות שבאתר, ומשום מה, מנהל האתר, בין אם ד"ר חיים קריסי ובין אם מנהל הפורום, הורידו את הודעותיי ושאלותיי בעניין. אבקש הסבר לכך, ואף תשובה לגופו של עניין. מממ

האתר ליפות שייך לדר שפירא את יכולה לפנות לכל רופא שמטפל בנושא בבעיתך בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן