דבר נורא ומוזר בנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/07/2007 | 01:15 | מאת: לי

שלום, הכניסה לנרתיק שלי נראת כמו פצע אחד גדול, עם גידולים קטנים מוזרים. זה נראה כאילו זה ממשיך כך גם בפנים. שמתי לב לזה פתאום, וזה לא היה כך מקודם. זה נראה מפחיד, דומה לפצעים בפה. מה זה יכול להיות? תודה, לי.

התיאור מתאים לוירוס שעובר ביחסי מין ויוצר מעין גידולים הפתרון במשחות או כירורגיה לאשר את האבחנה פני למרפאת צוואר רחם בקופת החולים שלך אם תירצי לבוא ליעוץ או בדיקה תאמי דרך מזכירתי דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן