לאחר ניתוח קיצור שפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

13/07/2007 | 00:50 | מאת: עלמה

עברו כ40 שעות מאז ביצעתי את הניתוח ועדיין אני מדממת בצורה מאסיבית. ראיתי את הנמתח יממה לאחר הניתוח והוא אמר כי הדימום לגיטימי. האם לא ארוך מידי זמן הדימום? אני לא מצליחה לישון כי בכל שעה אני נאלצת לשטוף את עצמי מהדם יש לציין כי אני אנמית

שלום אני מקווה שזה לא אני המנתח - כי אני לא זוכר מיקרה של דימום מסיבי מניתוחים רבים הכתמה דמית בהחלט תיתכן אף שבוע שבועיים דימום מסיבי לא צריך להיות - יתכן שנפתח כלי דם - פני למנתח להתיעצות דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן