שפתי פות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/07/2007 | 22:24 | מאת: רוית

שלום השאלה שלי כזו: רציתי לדעת אם אני עוברת ניתוח אסתטי לשפתי הפות, ובעתיד נכנסת להריון, האם אחרי הלידה מראה שפתי הפות חוזר לקדמותו? בתודה מראש רוית

בכל ניתוח פלסטי יתכן שינוי עם הזמן או אחרי לידות כעיקרון השינוי הצפוי אחרי לביופלסטי קטן כיוון שיש קיצור של השפתים האם זאת סיבה לא לחיות כמה שנים הכי יפות בחייך ? בהצלחה דר חיים קריסי

16/07/2007 | 20:12 | מאת: לרופא היקר!

איך זה יתכן? העור גודל שנית לאחר ניתוח של קיצור שפתיים פנימיות? לא חותכים אתהעור העודף בניתוח?

02/04/2009 | 10:36 | מאת: דברורה רבינוביץ

כואב לי בפתח הנרתיק עשיתי סקס עם דרור בעלי כדי להוליד את הילדה שלנו! גם בשדיים כואב לי נורא! דרך אגב -יש לי מחזור וזה ממש ממש ממש שורף לי ! דבורה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן