קרום בתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/08/2006 | 10:30 | מאת: אור

שלום רב, אני בת 25, בתולה ועומדת להתחתן בעוד מס' חודשים. רציתי לעבור ניתוח להסרת קרום הבתולין, כי בכל מגע מיני אני מרגישה מכווצת. שאלתי בעצם, האם זה כואב, ומהן ההשלכות של ניתוח שכזה. זקוקה לתשובה בהקדם !!!

אין שום השלכות לניתוח הפעולה פשוט נעשית בהרדמה קלה (ללא צורך בהנשמה) אינה בעייתיתוללא תופעות לואי הפעולה לוקחת כ 10 דקות סך הכל אך הגיעי להיבדק לפני כן לראות שאין שום דבר פתולוגי בכניסה לנרתיק דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן