שפתי הפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/07/2006 | 15:55 | מאת: רות

האמת שכבר שנים אני מתביישת לשאול.....בעניין הזה. שפתי הפות החיצוניים אצלי ממש גדולים יחסית...ובולטים החוצה... עניין זה מפריע לי מאוד....למרות שאני כבר נשואה......אבל עדיין...... תמיד חשבתי על ניתוח ביום מן הימים. עדיין לא עברתי לידות......בתכנון שלנו הריון. האם הניתוח קשה? הרדמה מלאה? כמה זמן לוקח להחלים? לא תהיה בעייה בלידה? יש צלקות שרואים? בקיצור אשמח לפרטים.........מתכוונת לעשות משהו בנידון אבל חוששת.

שלום אין לך מה להיות נבוכה הבעייה מקיפה נשים רבות ביותר מנסיונינו הניתוח להקטנה של השפתיים בטוח, עובר בקלות יחסית ונותן תוצאות טובות מאד ניתחנו נשים מגיל צעיר ביותר עקב בעיות מולדות ועד לנשים לאחר לידות הניתוח נמשך כ 40 דקות בהרדמה כללית יש כאבים נסבלים בהחלט מספר ימים והחלמה מלאה לוקחת כ2-3 שבועות פרטים נוספים מלאים באתר של דר שפירא LEYAPOT.COM

שלום רות הניתוח מבוצע ללא קשר להריון אלא לפי הצורך הוא אינו קשה ואינו דורש אשפוז מעבר לשעות ספורות להשגחה יש מעט כאב אחרי ניתוח וצורך בנוגדי כאב ל 3-7 ימים משתנה בין הנשים החזרה לפעילות היא לרוב תוך ימים ספורים אין לך מה להתביש ואם את רוצה יש נשים שעברו את הניתוח ומוכנות לדבר על כך - נשמח להפנותך למידע מדויק מיקצועי ולקביעת תור פני לאתר שלנו LEYAPOT.COM בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן