דימום בלתי פוסק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

13/06/2007 | 08:44 | מאת: מיכל

שלום ד"ר קריסי אני בת 30 נשואה 4 שנים וללא ילדים. אני לוקחת גלולות אך יש לי דימום בלתי פוסק לאורך החודש. יש ימים שהזרם לא נפסק. דם בהיר. רופאי נשים לא מצאו בעיה. מומחה לצוואר הרחם אמר שהאזור מדמם מכל נגיעה ושם לי משחה כהה שגרמה לי לדמם יותר במשך 4 ימים כשהייתי צריכה להחליף טמפון כל שעתיים בערך. לאחר מכן ניתנה לי משחה לבנה עם אפליקטורים להחדרה לנרתיק למשך שבוע ובתום הטיפול שוב חזרתי לדמם כמויות. יש לציין כי אינני חשה בכאבים כלל. סדרי האכילה יומית שלי משובשים לגמרי (כל יום תפריט שונה וזמנים שונים - אולי מכאן נובעת הבעיה?) הדבר פוגע בחיי המין שלנו כאשר אנו מפסיקים באמצע האקט בגלל כמויות הדם. האם יש לך עיצה? למי אוכל לפנות? תודה

ממליץ על קולפוסקופיה של צוואר הרחם לשלול מצב פתולוגי אם נשלל והכל תקין אני נוהג לצרוב שטחית את המקום - לא תמיד עוזר אך יש הצלחות יפות ואינו כואב בברכה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן