צניחה קלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/05/2007 | 20:27 | מאת: חי

הרופא אמר לי שיש לי בחלק התחתון של הפות צניחה קלה ובעליון בנונית [אני הבחנתי רק בקלה ולכן פניתי אליו]הוא אמר לי שאחרי הלידה האחרונה אוכל לנתח האם כל ניתוח כרוך בכריתה מה הטיפול הנחוץ? איזה ניתוח ובמה הוא כרוך?[בת 29 שנה לאחר לידה שנייה ]האם פיזוטרפיה יכולה לפתור ?

שלום בהחלט לא כל ניתוח כרוך בכריתת רחם בצעירות אני מרים את הרחם עם רשת למקומו בתוצאות מצוינות אם רק הנרתיק צונח - ניתוח פלסטי בלבד יכול לפתור את הבעייה בדרגות קלות פזיותרפיה יכולה להקל מאד כמובן חובה לבדוק אותך לפני יעוץ ספציפי דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן