נרתיק רחב

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/11/2016 | 03:20 | מאת: איריס

שלום, בת 30 לא מרגישה חיכוך בחדירה האם הטיפול מונה ליזה טאצ' הוא טיפול דגם מצר את הנרתיק?

שלום אם יש פגיעה בשרירים והם ניתקו - המכשיר לא יעזור אלא ניתוח לתיקון רצפת אגן וקירוב השרירים אם הנרתיק רק רפוי בגלל לידות גיל וכו - מכשיר הלייזר יעזור למיצוק הנרתיק מידע באתר DRKRISSI.COM בברכה פרופ קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן