הנאה מינית לאחר לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/03/2016 | 02:51 | מאת: קטי

האם לירידה משמעותית בעוצמת האורגזמה יש קשר ללידה נרתיקית בכלל או ספיציפית שחוויתי עם קרעים דרגה 2 (לידה אחת לפני 7 שנים.מה אפשר לעשות בנידון

לירידה בעוצמת האורגזמה פנים אפשריות רבות יכולות להיות סיבות מזוגיות שהשתנתה ועד לשינויים במבנה הנרתיק או פגיעה ברצפת האגן חסר הורמונלי שכיח יותר אחרי גיל 40 לדעתי כדאי לך להגיע להערכה מסודרת ולא שליפה מהמותן כיוון שנשמע שהדבר מעיב עליך מאד וצריך בירור וטיפול דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן