הקטנת שפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/05/2007 | 20:00 | מאת: גילה

רציתי לדעת תוך כמה זמן מחלימים לאחר ניתוח של הקטנת שפתיים פנימיות שגדולות מדי כמובן...ואיך אפשר ללכת לשירותים אחרי ניתוח כזה... משתמשים במתקן מסוים? זה לא מזהם את התפרים?

שלום אין שום בעיה במתן שתן - להפך, לא מתרטבים ההחלמה לוקחת כשבועיים עד לספיגת התפרים אבל למעשה התוצאה הסופית אחרי ירידת הבצקת המקומית וירידה בסימני התפרים לוקחת מספר חודשים החזרה לתפקוד היומיומי היא תוך מספר ימים עד שבוע חזרה ליחסי מין כ 2-3 חודשים בהצלחה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן