ניתוח להקטנת שפתיים ]נימיות- סיבוכים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

26/07/2015 | 21:09 | מאת: לי

שלום, אני שוקלת לעבור ניתוח להקטנת שפתיים פנימיות. החשש שלי- כאבים בקיום יחסי מין לאחר הניתוח (מקריאה בפורומים יש בנות שטוענות שמאז הניתוח הן לא מסוגלות לקיים יחסים). שאלתי- מה השכיחות של הסיבוך הזה? תודה רבה, לי

שלום אני לא נתקלתי בנסיון האישי שלי בבעיה כזאת איני סבור שזאת הבעייה בעיקריתבניתוח את יכולה להגיע ליעוץ מסודר ודיון ספציפי 0525134747

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן