תופעה מוכרת?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/07/2015 | 01:47 | מאת: שירי

שלום ד"ר, אני בת 22 וכשיש לי צורך למתן שתן ואני מתאפקת (מכווצת את שרירי הנרתיק/רצפת האגן)מופיעה לי צמרמורת/רעד הבכל הגוף? האם זה תקין? זו תופעה מוכרת? למה זה קורה?

יתכן עקב האיפוק והמאמץ אנו יודעים ממקרים אחרים שמאמץ גורם להתכווצויות שרירים וצמרמורת לא להתאפק בכל מיקרה לבצע בדיקת שתן אצל רופא מטפל

20/08/2015 | 14:52 | מאת: ממש מסוכן.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן