מפשעה בולטת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/06/2015 | 23:42 | מאת: לינוי

אני בחורה מאוד רזה אבל המפשעה שלי בולטת תמיד גם כשאני לובשת שמלה או בגד ים המפשעה בולטת ואם אני שוכבת על הגב כדי להשתזף עם ביקיני זה נראה כמו גבעה לא קשורה לגוף. רציתי לדעת אם יש משהו לעשות לגבי זה. אודה לך אם תענה לתשובתי

22/06/2015 | 23:47 | מאת: לינוי

לשאלתי

שלום נשמע כמו המבנה של הגוף שלך ולא כמו משהו חריג אופיני מאד לנשים רזות מאד אם תרצי להבדק התקשרי 0525134747 דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן