האם ניתוח הפות מסוכן?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

25/07/2006 | 12:00 | מאת: גליה

שלום דוקטור רציתי לשאול האם ניתוח הפות מסוכן? ומה הסיכוי שיהיו שיבושים במהלך הניתוח? תודה

שלום בכל ניתוח יש סיכון מסוים כגון סיכוני הרדמה, דמם זיהום וכו' אנו מודעים לסיכונים ולכן נוקטים בכל האמצעים שלא יקרו או יקרו לעיתים נדירות בלבד (כגון סגירה טובה של כלי דם, מתן אנטביוטיקה מונע וכו') כעיקרון מנסיונינו הרב - הניתוח בטוח מאד באופן יחסי לניתוחים אחרים

שלום כעיקרון מנסיוני הסיכון מועט ביותר אם כי כמובן אינו אפס הסיבוכים העיקרים הם דמם או זיהום אך אנו נוקטים אמצעים לצמצם זאת למינימום בטכניקות מיוחדות לאיזור זה בהצלחה דר חיים קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן