כאבים ביחסי מין אחרי ניתוח שיקום רצפת אגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/01/2015 | 20:32 | מאת: אחת

שלום, אני כ-4 חודשים אחרי ניתוח קולפורפיה לתיקון צניחה של קיר אחורי-רקטוצל) ומאז שחזרנו לקיים יחסים (כ-8 שבועות אחרי הניתוח) איני מסוגלת לקיים יחסי מין מבלי לסבול נורא. (בעיקר בחדירה עמוקה) האם זה נורמלי? והאם זה מצביע על בעיה? האם זה קשור לניתוח?

לעיתים יש הדבקויות בנרתיק שצריך לשחרר אחרי ניתוח ממליץ להבדק ואז לראות מה הסיבה לרוב ניתן לתקן ללא בעיה לאחר מכן

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן