בעיה בנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/04/2007 | 00:16 | מאת: אלמונית

מהו אורכו הממוצע של צוואר הרחם? רציתי לשאול האם ייתכן שאני מרגישה את צוואר הרחם ממש קרוב לפתח הנרתיק? כשאני משתמשת בטמפונים במהלך המחזור ההרגשה היא כאילו יש משהו נוסף בתוך הנרתיק שמפריע לי להחדיר את הטמפון.

שלום כעיקרון את לא אמורה להרגיש את צוואר הרחם בפתח הנרתיק יתכן ומדובר בצניחת רחם קלה עד בינונית ויש צורך בטפול כגון פזיותרפיה למנוע החמרה יתכנו כמובן גם ציסטות או שרירנים וכו הגיעי לבדיקה של הנרתיק דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן