נרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/11/2014 | 15:34 | מאת: חסויה

היי דר קריסי עשיתי לפני שיחזור קרום בתולין קבוע אך הרופא לא סגר לי את פתח הנרתיק במקרה כזה לבעל לא יהיה קשה בחדירה מה אפשר לעשות במקרה כזה??

שלום הפתח לא אמור להיות סגור !!! רק הקרום צריך להיות סגור ונשאר פתח מעליו שזה לדם הוסת צריך לבדוק עד כמה סגור והאם ידמם ביחסים כי יכול להפתח תסתכלי באתר שלי על מבנה הפתח DRKRISSI.COM את יכולה לבוא לבדיקה לראות מה קורה שם בברכה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן