קרום בתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/08/2006 | 10:45 | מאת: ענת

היי אני מתחתנת עוד מעט לבעלי לעתיד חשוב שאהיה בתולה מעולם לא הייתי עם אף אחד אך כמה פעמים אוננתי עם מכשיר די גדול שהכנסתי לאיבר המין אני מעוניינת לעבור ניתוח לאיחוי קרום בתולים עם מי ניתן לימצור קשר מה העלות וכו..?

את יכולה ליצור קשר עם מזכירתי לניתוח הוא אינו כרוך בכאב מיוחד ונעשה בהרדמה מקומית קלה ובדיסקרטיות מלאה הגיעי בהקדם לפגישת יעוץ (ללא תשלום) בהצלחה - ובמזל טוב דר חיים קריסי

03/08/2006 | 00:58 | מאת: הילה

14/11/2006 | 18:43 | מאת: לי

שלום אני בת 23 חוזרת בתשובה מזה 3 שנים מתחתנת בעוד 3 חודשים ולחתן שלי חשוב שאהיה בתולה, בעבר (לפני שחזרתי בתשובה)קיימתי יחסי מין עם חבר שלי אז הייתי צעירה ולא ידעתי מה אני עושה אשמח אם תעזרו לי

04/08/2008 | 16:40 | מאת: דר חיים קריסי

צרי עימי קשר דרך המזכירה 052-5134747 (השאירי הודעה והיא תחזור אליך) בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן