הקטנת שפתיים ועיצוב הנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

13/04/2014 | 00:29 | מאת: בדוי

שלום ד"ר אני מפחדת לבצע הניתוח מכוון שהעור שלי מצטלק לא טוב אם זאת - אני ממש מתביישת בצורה של הנרתיק שלי.... מה הסיכוי שההצטלקות תהיה יותר גרועה מהמצב עכשיו? אני מאוד חוששת שאעשה הניתוח ואז אתחרט תודה

צריך לראות את העור וצלרות רודמות בעור כהה וצלקות קלואיד קשות סיכון מוגבר להצטלקות לא תקינה ממליץ להגיע לבדיקה 0525134747 בהצלחה חג שמח

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן