ניתוח?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/03/2014 | 12:12 | מאת: אליה

אני בת 26ומעולם לא הייתי אצל רופא נשים. (לא רואה צורך מאחר ואני בריאה.) שפתי הפות אצלי גדולות מאד, כשביררתי טלפונית שתי רופאים שאלו אותי מהו משקלי. אני שוקלת כ39 ק' מאד רזה, אך שנתיים אצל דיאטנית להשמנה לא עזרו. (הרזון במשפחה קיים כבר שנים...) הרופאים טענו שזה חלק מהסיבה. אני שוקלת לעבור ניתוח. מעולם לא קיימתי יחסי מין בעקבות נראות האיבר.מדוע אצלי האיבר מוגדל משמעותית ורופף ואילו לשתי אחיותיי אין בעיה זו? יך ניתן לברר על ניתוח שכזה? האם ישנו נזק?

אין קשר למישקל למעט השפתיים הגדולות שיכולות להיות רזות ועקב כך לגרום אצל חלק מהנשים לבלט של הקטנות לא ניתן לבצע כמובן הערכה טלפונית ממליץ שתגיעי לבדיקה ויעוץ מסודר אם גילך מתחת ל 18 את צריכה להגיע עם הורה בהצלחה 0525134747

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן