רקטוצלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

16/02/2014 | 22:52 | מאת: שלומית

לפני כשנה וחודשיים איבחן אצלי גינקולוג רקטוצלה בדרגה 2 אך לא ציין את חומרת העניין ולא הפנה אותי לטיפול. אני מאד כעוסה על כך ותוהה אם הכאבים התמידיים ברצפת האגן, עצירות ותחושת חוסר התרוקנות נובעים ממצב זה. כמו כן ברצוני לדעת אם יש השפעה גם על שלפוחית השתן ועל הלחץ הגורם לי לרוץ לשירותים תכופות ביום ובלילה. תודה.

שלום את מציגה מספר בעיות שיתכן שחלק קשורות - רקטוצלה יכול להיות קשור לריקון לא מלא של החלחולת ועצירות אך תירון שלא רק בחלק מהמיקרים יכול להקל או לפתור את הבעייה אם כי כבר הצניחה כשלעצמה אם מפריעה מצדיקה ניתוח באשר לתלונות השתן אין קשר לרקטוצלה כמובן דורש בירור ובדיקה בברכה דר קריסי מרפאה 052-5134747

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן