שילוב ניתוח להקטנת שפתי הפות עם ניתוח הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

23/01/2014 | 10:48 | מאת: דנה

חיים שלום, קבעתי תור לניתוח להגדלת החזה דרך מכבי (ד"ר ליפין) בתל השומר.רציתי לברר האשששם ניתן באותו ההליך (אותה הרדמה) לבצע גם ניתוח לתיקון של שפתי הפות שבולטות במעט. אני אישה צעירה ובריאה שמאוד חוששת מההרדמה ועל כן מעוניינת לשלב שני ניתוחים אלו באם יתאפשר. זה משהו שהינו בר ביצוע? שני מנתחים העובדים במקביל על אותו פציינט? מקובל? באם לא, יש לך מושג אם ד"ר ליפין מבצע בעצמו ניתוחים שכאלה? רוב תודות דנה

29/01/2014 | 13:08 | מאת: דנה

אשמח לקבל התייחסות.... תודה

04/02/2014 | 09:31 | מאת: דנה

ד"ר קריסי שלום... שוב ראיתי שענית לבנות שפרסמו שאלות אחרי - מדוע אינך עונה על ההודעה שלי??? בגלל שהזכרתי שם של רופא אחר??? הנושא מאוד חשוב לי ואשמח להתייחסות מצידך!!! תודה דנה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן