קרום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/12/2013 | 15:53 | מאת: רנא

שלום דר אני רוצה לעשות ניתוח שיחזור קרום הבתולין 1 אני מתחתנת עוד חצי שנה מתי אתה ממליץ לעשות את הניתוח? 2.האם בוודאות ירד לי דם בליל הכלולות?

כעיקרון 2 אפשרויות אחת סגירה של קרום הבתולים בצורת שחזור שזה סגור מרג לקיום יחסים והשניה כשבוע לפני החתונה סגירה אבל אם מסתכלים טוב יכולים לראות החוט כל אחת עושה מה שעדיף לה בשני המיקרים ירד דם

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן