ילדה בת 10

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

18/11/2013 | 11:11 | מאת: ccc

שלום רב, לאחרונה גיליתי כי לבת שלי בת ה- 10 יש שפה פנימית אחת ארוכה באופן משמעותי לעומת השנייה ולעומת גודל הפות בכלל. הילדה מתלוננת שלא נעים לה והיא מרגישה משהו "מוזר" בתוך התחתונים... אנא עזרתך. תודה מראש

ממליץ לפנות לרופא ילדים לפני כל דבר

19/11/2013 | 11:51 | מאת: ccc

פניתי אתמול לרופאת הילדים שלנו אך היא לא ידעה לתת לי תשובה. מדובר כאמור ב"משהו" קוסמטי..האם נגזר על ילדתי לחכות לגיל שבו יהיה אפשר לנתח??האם יש סיכוי שמשהו יסתדר? היא קיבלה מחזור לפני כחודש. (מוקדם מהממוצע כאמור) - האם יש קשר? תודה מראש

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן