ניתוח לא מוצלח להקטנת השפתיים הפנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

13/11/2013 | 21:33 | מאת: שולי

שלום רב, לפני כחודשיים עברתי ניתוח להקטנת השפתיים הפנימיות אך הניתוח לא יצא מוצלח כלל. צד אחד יצא עבה ובולט יותר מהצד השני והעור נראה לא טוב. רציתי לדעת אם יש אפשרות לתיקון מצב שכזה ואם כן מי מתמחה בתיקונים שכאלה. תודה רבה

שלום את העובי של השפתיים בדרך כלל לא ניתן לשנות אלא את האורך והמראה החיצוני ממליץ לך לקבוע תור אולי יש אפשרות לשנות או להחביא אותן בין השפתיים הגדולות דר קריסי 0525134747

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן