רוחב נרתיק לאחר לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

30/10/2013 | 00:20 | מאת: ענת

שלום, אני בת 40 לאחר לידה ראשונה עם ואקום קל. היו לי תפרים אבל הוציאו אותם כמה ימים לאחר הלידה כיוון שגרמו לי כאבים עזים. מאז הלידה עברו שבועיים והדימומים כמעט ופסקו אך יש דבר המטריד אותי מאוד וזאת התחושה שהתרחבצי מאוד. לפני הלידה הייתי מאוד צרה והיה לי קשה אפילו להחדיר אצבע ועכשיו האצבע נכנסת ומחליקה פנימה ללא בעיה ואני חוששת מאוד שההתאחבות הזאת תפגע בחיי המין שלנו. האם האחזור מתכווץ חזרה לרוחבו המקורי ולאחר כמה זמן? מה ניתן לעשות במידה ואין שיפור? יש לציין כי התחלתי לעשות צרגילים יומיומיים לחיזוק רצפת האגן אך עד כה לא ניכר שינוי. תודה. 1. כאבים בשפה הימנית

שלום אחרי לידות בתלות בתכונת הרקמות ספציפית לכל אישה אכן הנרתיק יכול להשתנות משמעותית ביחוד אם לא ניתפרו כראוי השרירים סביב הנרתיק וכו בניתוח קטן יחסית אני פותח את איזור החתך בקיר האחורי של הנרתיק ומצר אותו אם את מתכננת לידה נוספת תוך שנה לא הייתי ממליץ לנתח כעת אם לא התקשרי למזכירה 052-5134747 דר קריסי מידע נוסף על היצרות הנרתיק DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן