קרע בחיץ

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/08/2013 | 17:54 | מאת: שירן

שלום, אני כבר שלושה חודשים אחרי לידה ראשונה בה נגרם לי קרע דרגה 2 עם כאב ואי נחות באזור הקרע כנראה בגלל תפירה לא נכונה כשפניתי לבית החולים בו ילדתי לקבל מידע לגביי ניתוח תיקון הם השיבו שזה לא מומלץ לפתוח את התפרים מכיוון שהקרע נתפר באמצעות חוטים שנספגים רק לאחר חצי שנה. 1. במכתב השחרור מבית החולים הוזכרו חוטים שנמסים אחרי שבועיים בלבד. יכול להיות הקרע הוא בדרגה גבוהה יותר ממה שהם הגדירו. האם בפגישה איתך תוכל בדוק את הדרגה של הקרע? 2.האם במרפאתך אוכל לטפל בכאבים בקרע אם באמצעות ניתוח או אמצעים אחרים?

תפרים שנמסים אחרי 6 ח נהוג לשים רק במיקרים של קרע בסוגר הרקטלי השאר לרוב נספגים אחרי שבועיים שלושה לעיתים יש ריפוי לא תקין וצריך בניתוח קטן ומדויק לתקן זאת דר קריסי 052-5134747 דבורה לקביעת תור

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן