חתך החיץ

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/08/2013 | 22:10 | מאת: זקלין

לפני שבועיים ילדתי והמיילדת חתך את החיץ, עכשיו יש לי באזור הצלקת כמו הרגשה של אבן (גולה כזו), אם זה נורמלי?, ומה יכולות להיות הסיבות? תודה

יתכן אוסף של דם או נוזל ואם כואב מאד יתכן מוגלה וזיהום לעיתים זה פשוט צורת ההחלמה של הרקמה בכל מיקרה אם כואה או אדום כדאי להבדק דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן