דלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/07/2013 | 21:07 | מאת: ליאת

שלום רב! אימי בת 77 סובלת כ 30 שנה מדלקות שתן חוזרות, עברה כבר כל טיפול אפשרי כולל שטיפות וואגינליות DMSO , שום דבר לא ממש עוזר, היו כמובן תקופות רגועות פה ושם. לאחרונה מזה מספר חודשים לא מפסיקה לסבול, מבקרת אצל אורוגניקולוג אך בפיו אין בשורה. היא לוקחת אנטיביוטיקה וסדורל באופן קבועה וסובלת וזה לא ממש עוזר. יש לציין כי גם כשלא נמצא חיידק בשתן עדיין יש כאב ושריפה ומתן שתן תחוף. קראתי כתבה שלך בה אתה מציין שיש מקרים בהם ניתן להזריק סטרואידים, האורוגניקולוג שלה טוען שלא ניתן לעשות דבר... ובכל זאת אשמח לדעתך, מה ניתן לעשות ????

שלום כמו שאת מתארת זה נשמע כ INTERSTITIAL CYSTITIS ולא דלקת בשתן מי שמטפל בזה לרוב בכדורים או תרופות אלא האורולוגים יש טיפולים רבים כגון אלטרול בכדורים שמקל על הכאב והדחיפות, השטיפות אסטרוגן וגינלי ואחרים ממליץ לפנות לאורולוג שמטפל בבעיה הזאת או אורוגינקולוג דר יורם אברמוב מבית חולים כרמל בחיפה תלוי במקום מגוריך בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן