דגדגן נפוח מחוץ לשפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

05/07/2013 | 20:27 | מאת: הילה

שלום, הדגדגן שלי נפוח ובולט מאוד מחוץ לשפתיים כך שאפילו ניתן לראות בליטה גדולה מאוד כשהולכים עם תחתון. אני בת 26 ונמנעתי מקיום יחסי מין בגלל שאני נורא מתביישת. עברתי בעבר ניתוח אסתטי באזור על מנת להיפטר מהבעיה הזו אך הדגדגן עדין בולט ונשאר אותו הדבר. האם הדבר שכיח? האם ניתן לעשות משהו בקשר לזה? תודה.

שלום ניתוח באזור בעיקר קיצור השפתיים אינו פותר את הבעיה אלא יכול להחמיר אותה לא לקצר את הדגדגן והדבר אסור כולל על פי חוק (מדובר בהטלת מום ממשי בגוף) אם את רוצה להגיע ליעוץ אולי ניתן לבצע מילוי מעל וכו לרוב אין כלל בעייה והדגדגן הבולט אף מסייע להנאה המינית ואינו נתפש כחריג על ידי בני הזוג לכן אין לך כלל על מה להתביש ולהמנע מיחסים דר קריסי

06/08/2014 | 23:45 | מאת: אנונימי

היי הילה אני בתור גבר אוהב את זה מאוד וזה מוסיף הרבה חבל לגעת בזה תשארי עם מה שיש לך כי ככה זה מיוחד :)

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן