צניחת קיר אחורי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/06/2013 | 14:55 | מאת: נעמה

שלום, אני שבועיים לאחר לידה אחרי שהרגשתי בכדור בנרתיק ניגשתי לבדיקה שם נאמר לי שזאת צניחה של הקיר אך יש סיכוי שיחזור למקומו. האם באמת יש סיכוי כזה? יש משהו שאוכל לעשות בכדי לעזור? האם ניתוח וגינאלי מצריך חיתוך ותפרים ומה זמן ההחלמה?

ניקרא רקטוצלה אם לא חולף תוך 6-8 שבועות להגיע לבדיקה ניתוח הוא דרך הנרתיק מעט אי נעימות למשך כשבועיים מידע נוסף DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן