הקטנת שפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

03/05/2013 | 19:25 | מאת: לטאה

הייתי רוצה לדעת מהו טווח המחירים לניתוח להקטנת שפתיים? כיוון שאני מעוניינת לשמור זאת לעצמי, להגיע לניתוח לבדי וכמובן לשלם בכוחות עצמי זו אינפורמציה חשובה מאוד בטרם אקבע פגישת ייעוץ. תודה מראש

טוחחי המחירים משתנים לפי מקום הניתוח סוג הניתוח וכו בדרך כלל כולל חדר ניתוח מרדים ואם צורך באשפוז מגיע בין אלפי שקלים בודדים למעל עשרת אלפים שקל בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן