פות תפוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/04/2013 | 15:19 | מאת: שרון

איבר המין שלי די נפוח בחלק העליון, היצטברות שומן ולאחר כמה בירורים באינטרנט הבנתי שזה קשור למבנה הגוף... זה יוצר חוסר נעימות כשלובשים בגדים צמודים מין בליטה מבעד לבגדים ... אני יודעת שיש אפשרות של ניתוח שאיבת שומן מהאזור אבל אני לא מוצאת שום מנתח שעושה שאיבת שומן מסוג זה ..האם זה ניתוח שכיח ? כמה ליטר לרוב שואבים מהאזור ?

דר עמוס שפירא אתר LEYAPOT

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן